Klantenservice & Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden op onze website? Wellicht is het een veelgestelde vraag die hier al beantwoord is. Wanneer ook dat niet het geval is, kunt u ons een mail sturen of kunt u bellen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn open in de maanden april tot en met oktober. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Voor de actuele tarieven kunt u de tarieven-pagina bekijken. Om de beschikbaarheid te controleren kunt u contact met ons opnemen.

Inchecken kan op maandag tot en met zaterdag vanaf 13:00 uur, verwacht u na 16:00 uur aan te komen? Laat dit dan alstublieft weten. U betaalt dag voor vertrek de gehele geboekte periode en wij bereken de stroomverbruik. Uitchecken is niet nodig, u kunt vertrekken wanneer u wilt, ook op zondag. Wij verzoeken u op de dag van vertrek de camping te verlaten voor 11:00 uur.

Aankomst op zondag en op Koningsdag is niet mogelijk.

Dagbezoekers zijn toegestaan. Dagbezoekers dienen zich eerst te melden en het tarief voor dagbezoek af te rekenen.

Bij voorkeur zo vroeg mogelijk. De kans is dan het grootst dat er nog een plek voor u beschikbaar is.

U betaalt voor uw verblijf dag voor vertrek. Betalen kan contant of via een overboeking (bankoverschrijving). Pinnen is niet mogelijk.

Wanneer u een periode heeft gereserveerd dan wordt deze gehele gereserveerde periode in rekening gebracht. Wij maken geen uitzonderingen en geven geen korting voor nachten waarvan u kiest niet aanwezig te zijn. Wanneer u dus besluit één of een aantal dagen niet op de camping te verblijven, dan is dat een eigen keuze. Wij restitueren hier niet voor. Staat uw caravan, camper of tent op de kampeerplek, dan zien wij dit als verblijf en betaalt u het op dat moment geldende tarief.

Nee, koken op kolen of open vuur is niet toegestaan. Camping Besten bevindt zich in een bosrijke omgeving. Wij nemen geen risico’s.

Uw bezoek aan Camping Besten is volledig op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal of andere zaken.

Ja, uw kind mag op dagbezoek komen, maar kan niet blijven overnachten.

Nee, honden zijn niet toegestaan op de camping.

Staat het antwoord er niet tussen? Vraag het ons!

Emiel helpt u graag verder!